var piwik_site_id = 508; function getPiwikSiteId() { return piwik_site_id; } var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik-1.imu.nl/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', getPiwikSiteId()]); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();

Page content

Herken je Ware Zelf in de spiegel van kleuren

B114 header

Kijk in je eigen kleuren etalage – Herken je Ware Zelf.

Kleuren zijn de spiegels van je ziel.

Kleuren weerspiegelen jouw identiteit. In kleur ontdek jij je ware behoeftes en richting voor je leven. Jouw innerlijk licht herkent zich in de kleuren die je kiest en het voedt je ziel.

Aura-Soma is een kleuren therapie voor de ziel.

Aura betekent licht en verwijst naar de innerlijke facetten van gekleurd licht in ons, de potentie en intentie van je ziel. 

Soma betekent lichaam, je wezen en ook de levende energieën, inclusief  het elektromagnetische veld wat je lichaam omhult.

Op de bodem van je hart ligt de waarheid van je ziel te wachten om gehoord te worden. Kies hiervoor jouw kleuren, want deze hebben een specifieke boodschap voor jou.

Ontdek de toegang tot jouw innerlijk licht en creativiteit met Aura-Soma. Maak één dag kennis met een kleurenreeks van 115 kleuren combinaties en laat je innerlijk licht hiermee raken. Een speciale lichtdag om jezelf beter te begrijpen en richting te vinden voor je behoeftes.

Beken Kleur

 

Door zelf intuïtief, puur op je gevoel je kleurenkeuze te maken laat je onbewust jouw kleurenlicht aan jezelf zien en het licht van je lichaam. Je gaat ontdekken wat deze je te vertellen hebben en het zal je op verschillende lagen inzicht geven en raken.

Kleuren komen binnen en kunnen je opeens diep raken zonder dat je weet waarom. Het maakt je bewust van je innerlijk licht en de lichtenergie waarmee jij je wilt omringen.

De betekenissen hiervan zal je deze dagen gaan begrijpen en met een kleurenpalet aan tips en methodes kan jij weer even verder werken aan jezelf met behulp van de kleuren die je gekozen hebt.

De taal van kleur

Elke kleur heeft zijn eigen kenmerken en specifieke lichttrilling. De hele dag wordt je omringd door kleur.

Deze dag ga jij bepalen welke kleuren jij wilt voor de bescherming van je aura, ter ondersteuning van je yoga, meditatie, werk, voor activering van geblokkeerde chakra’s, ter verzorging van je lijf, je accessoires om te dragen en voor in huis, de kleuren van je muren.

Je krijgt toegang tot bepaalde inheemse kleuren waarmee jij het sterkste resoneert, wat betekent dit voor je?

Non Intrusive Methode

Werken met Aura-Soma is een zachte manier om jezelf binnenste buiten te keren, om je diepste behoefte, gaven en talenten kenbaar te maken en de steun te vinden voor het inzetten van je lichtkwaliteit.

Jij bent de kleuren die je kiest, jij bepaalt zelf wat je kiest, de volgorde waarin je deze plaatst en waar het jou aan doet herinneren.

Kleur is persoonlijk, het is maar hoe jij het ervaart, waarmee jij het associeert en de inzichten die het je geeft, dat geeft je de betekenis waar je (on)bewust op zoek naar bent.

Wat je ook zoekt, het is al in je aanwezig.

De kleuren die je kiest herinneren je hieraan.

Een bevestiging en bekrachtiging van wie jij wezenlijk bent en waarvoor jij hier op aarde bent.

Een mooie kennismakingsdag met jezelf, met Aura-Soma en tevens een oriëntatie voor de éénjarige Aura-Soma opleiding tot kleuren consultant coach.

Leuk om samen te doen, of met je vriendinnen of werkgroep.

Je kunt mij ook hiervoor inhuren.

Data: 30 september 2017 

Kosten: 65 euro inclusief lunch

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

Adres: Speerstraat 15/Amsterdam-Zuid

Klik hier voor aanmelding